NGinfra zoekt een jong professional / trainee

Ben jij van de Next Generation en wil je je ervaring verbreden?​ NGinfra zoekt een jong professional / trainee voor minimaal 16 uur per week.
Als trainee / jong professional bij het programmabureau van NGinfra kun je ervaring opdoen in het werken binnen een samenwerkingsorganisatie en je bestuurlijke sensitiviteit ontwikkelen. Je zult merken dat je je organisatietalent en netwerkvaardigheden goed kunt gebruiken en dat is precies wat we van je vragen.
Concreet vragen we je in te zetten voor de programmaraad en de themacenters; variërend van het mede organiseren van activiteiten tot en met verslaglegging en het verlenen van hand- en spandiensten. Ook maken we graag gebruik van je inbreng bij ons jaarlijkse congres InfraTrends en het betrekken daarbij van studenten en jong professionals, net als jij infrabeheerders van de toekomst.
Op het programmabureau werk je in een klein, hecht team, waarin naast de directeur ook een directie-adviseur, een themamanager en een communicatie-/procesadviseur werkzaam zijn. Wekelijks schuift ook de wetenschappelijke directie aan. Door je werkzaamheden maak je kennis met alle infrapartners en collega’s van NGinfra.
Naast het meewerken op het programmabureau vragen we van je of je voor NGinfra een netwerk van jong professionals wilt opzetten, ‘the next generation infraprofessional’. Jouw generatie is immers de generatie die echt te maken krijgt met de samenleving over 30-40 jaar en de plek die infra daarin heeft.

Wat we zoeken is een teamspeler, die graag de handen uit de mouwen steekt, die meedenkt over de werkwijze van het programmabureau, die zijn/haar bestuurlijke sensitiviteit wil ontwikkelen en die zijn netwerk van jong professionals wil inzetten en uitbreiden voor the next generation infraprofessional.

Het is een voorwaarde dat je nu al werkzaam bent voor één van de partnerorganisaties: Alliander, Havenbedrijf Rotterdam, ProRail, Rijkswaterstaat (IenW), Schiphol Group of Vitens.

Ben jij de jong professional die we zoeken? Stel je aan ons voor via een mail met CV aan  Aernout van der Bend, algemeen directeur van NGinfra: aernout.vanderbend@nginfra.nl.

NGinfra zoekt een jong professional / trainee