Logo NGI
nl
en
Zoeken

Onder de aandacht

Hier vindt u een overzicht van de laatste berichten die uw aandacht verdienen. Altijd up-to-date blijven? Meld u dan aan voor de NGinfraNieuwsbrief en ontvang een overzicht van de laatste berichten maandelijks in uw mailbox. Zelf nieuws melden kan door contact op te nemen met de redactie van NGinfra via redactie@nginfra.nl.
 

7 juni 2017
Van der Bend genomineerd voor de BTG ICT/ Telecommanager 2017 Award!
Van der Bend genomineerd voor de BTG ICT/ Telecommanager 2017 Award!
NGinfra-directeur Aernout van der Bend is genomineerd voor de BTG ICT/Telecom manager 2017 Award! De winnaar van de prijs, een initiatief van de branchevereniging voor ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers, zal 8 juni bekend worden gemaakt in Noordwijk tijdens het jaarlijkse BTG Business Event. Andere genomineerden zijn Eric Overvoorde en Onno Muchall. 

Aernout van der Bend

Aernout van der Bend heeft zich met de Verkeersonderneming ingezet op ander gebruik van de bestaande infrastructuur. Door gebruik te maken van de huidige beschikbare -soms onvermoede- data heeft de Verkeersonderneming de markt geprikkeld om te komen met nieuwe innovatieve oplossingen waarbij de inzet van ITS, ICT en data(communicatie) leidt tot meer, betere en snellere informatie waarmee beter wordt ingespeeld op de gebruiker. Vervolgens kan met NGinfra worden ingespeeld op de snel veranderende omgeving met name als gevolg van de urbanisatie, digitalisering en de energietransitie.

Eric Overvoorde

Eric Overvoorde is verantwoordelijk voor de digitale transformatie bij Royal HaskoningDHV; een proces dat vele verschillende aspecten kent. Te beginnen bij het digitaal maken van de interne processen, maar tegelijkertijd worden ook samenwerkingen met externe klanten steeds mobieler en digitaler. Als CIO en Corporate Director van Workplace Solutions ziet Eric Overvoorde zijn werk radicaal veranderen door trends als: digitaal ontwerpen, real time uitwisselen van gegevens, 3D printing en het inzetten van algoritmen. Maar ook ziet hij zijn eigen takenpakket wijzigen, zoals: het integreren met facilities om aan een volledig serviceconcept te kunnen werken, steeds meer in de cloud werken en verder digitaliseren om flexibeler te kunnen zijn.

Onno Muchall

Onno Muchall is werkzaam bij KOOP, het Kennis- en exploitatiecentrum Officiële OverheidsPublicaties. In grofweg tien jaar heeft KOOP ervoor gezorgd dat het hele Nederlandse wetsdomein gedigitaliseerd is. De opgedane kennis en ervaring bood vervolgens de mogelijkheid om bezuinigingen te realiseren met de verdere digitalisering van de papieren wereld. KOOP heeft ervoor gezorgd dat de kennis rondom wetgevingspublicatie weer terug is bij de overheid.

 

Logo NGI

Bouwcampus
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
secretariaat@nginfra.nl
telefoon: 015 303 0900

© 2016 Next Generation Infrastructures